U bent nu hier:  Home » Landelijk Werving & Selectie » Hunter select

Hunter select


Hunter Select is als professioneel en gerenommeerd werving- en selectiebureau volledig geconcentreerd op de Noordelijke arbeidsmarkt. De medewerkers van Hunter Select zijn slagvaardig, werken nauwkeurig en beschikken over gespecialiseerde branchekennis. In samenwerking met haar duurzame relaties is Hunter Select actief in de sectoren: zakelijke en financiële dienstverlening, industrie, handel, ICT, zorg en (semi) overheden.

Alle vacatures die Hunter Select aanbiedt zijn gericht op op MBO+-, HBO- en WO-niveau met salarissen vanaf € 25.000 op jaarbasis. Daarbij werft men voor verschillende niveaus: van secretaresse tot directeur. Daarnaast bemiddelen we administratieve, commerciële, communicatie-, financiële, ICT-, inkoop-, management-, marketing-, HRM-, secretariële en technische specialisten in alle branches. Hierbij wordt rekening gehouden met een aantal aspecten: opleiding, werkervaring, competenties, attitude, persoonlijkheid, normen en waarden en verwachtingen ten aanzien van een nieuwe functie.

Met veel ervaring en marktkennis worden kandidaten en opdrachtgevers snel geholpen. Met gaat dan van het principe uit: een gedegen functieprofiel en een persoonlijke en respectvolle benadering van opdrachtgevers en kandidaten.

Hunter Select hanteert begrippen als integriteit, deskundigheid en duidelijkheid. Hiermee zorgen ze voor een optimale werving- en selectieprocedure en een objectieve beoordeling van kandidaten. Vanzelfsprekend is discretie gewaarborgd.


» Ga naar de website van Hunter selectAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap