U bent nu hier:  Home » Landelijk Werving & Selectie » Hays

Hays


Hays maakt onderdeel uit van Hays plc. Hays is werelwijd aanwezig, in heel Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en Canada en Zuid-Amerika en Azië. Omdat al deze vestigingen nauw samenwerken kunnen zij opdrachtgevers maatwerk bieden voor recruitmentoplossingen bieden op de internationale markt.  

Hays Benelux  
In de Benelux is Hays een van de grootste recruitmentbureaus op het gebied van Werving & Selectie, Uitzenden, Detacheren en Assessment & Development. De combinatie van regionale betrokkenheid en internationale ervaring zorgt er voor dat Hays als geen ander een complete personeelsdiensten aan kan bieden aan zowel grote multinationals als lokale werkgevers. Deze diensten worden gekenmerkt door door heldere procedures en voorwaarden, brede en diepe kennis, snelheid en diepgang gekoppeld aan succesvolle wervingsmethodieken.

Om gekwalificeerd personeel te kunnen werven is een gedegen aanpak nodig. Dankzij 30 jaar ervaring is Hays in staat de voldoen aan de wensen van de opdrachtgevers en de gegeven situatie. Hays werft en selecteert uitvoerend en leidinggevend personeel voor alle branches, waaronder (semi) overheid, zakelijke en financiële dienstverlening, industriële sector, bouwsector, retail, FMCG, grafische en medische sector, enz.


» Ga naar de website van HaysVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap