U bent nu hier:  Home » Landelijk uitzendbureau » Hartman Uitzendburo

Hartman Uitzendburo


Hartman Uitzendburo is eind jaren 70 gestart als kleinschalig dienstverlener voor concertproducenten. Ook hield men zich in die tijd bezig met laadwerkzaamheden in de Rotterdamse haven. Omdat dit zeer seizoensafhankelijk was is met in de jaren 80 haar activiteiten gaan uitbreiden. Kernactiviteit was het uitzenden van personeel voor de op- en afbouw van tenten en tribunes en sinds 1992 heeft men ook een vergunning om personeel op uitzendbasis te werk te stellen.

Doordat de belangstelling zo groot werd, is begin jaren 90 een tweede vestiging geopend in Arnhem. Hierdoor bleef de vraag naar personeel ook toenemen. Dit leidde tot het feit dat er nog meer vestigingen zijn geopend.

Om grote klussen te kunnen klaren zet Hartman Uitzendburo niet alleen hun spierballen en flexibiliteit in, maar goed ook hun vakkennis en ervaring in de strijd. Hartman Uitzendburo is vooral actief binnen de tenten-, concerten-, tribune-, podium-, en standbouw en de op- en overslag-, transport- en verhuisbedrijven.

Hartman Uitzendburo heeft een groot kandidatenbestand met ervaren tenten- tribune-, podium-, concert- en standbouwers, laders en lossers, expeditiepersoneel, magazijnmedewerkers, orderpickers, hef- en reachtruck-chauffeurs, productiemedewerkers en o.a. verhuizers.


» Ga naar de website van Hartman UitzendburoAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap