U bent nu hier:  Home » Juridisch bestuurlijk » Legal People

Legal People


Legal People is de belangrijkste partij op het gebied executive search consultancy in Nederland voor ervaren juristen. Daarnaast heeft Legal People haar activiteiten uitgebreid naar andere Europese landen. Legal People doet de bemiddeling voor ervaren juristen die op zoek zijn naar permanente functies en verzorgd de opvulling van strategische juridische functies op interim basis.

Legal People hanteert een grondige aanpak. In overleg met de opdrachtgever wordt een profiel opgesteld waar de perfecte kandidaat aan moet voldoen. Vervolgens wordt een realistische haalbaarheidsanalyse voor het opgestelde profiel gemaakt. Daarna onderzoekt Legal People de relevante markt onderzocht en worden de meest geschikte kandidaten geselecteerd en benaderd.Na uitvoerige interviews worden slecht de best passende kandidaten voorgesteld aan de opdrachtgever.

Daarna blijft Legal People actief tot dat er een contract is gesloten met de meest geschikte kandidaat. Deze procedure leidt er toe dat een opdrachtgever binnen 7 weken kennismaakt met geschikte kandidaten.

Legal People is actief in de markt om hoogwaardige functies voor (inter)nationale bedrijfsjuristen, advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen in te vullen.


» Ga naar de website van Legal PeopleAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap