U bent nu hier:  Home » ICT » Haselhoff ICT

Haselhoff ICT


De Haselhoff Groep is een gerenomeerd en gewaardeerd partner op het gebied van personeelsvoorziening in de ICT. Ze beschikken over een uitgebreid relatienetwerk van gerenommeerde opdrachtgevers. Tevens wordt er gewerkt met een actueel bestand van hoogwaardige kandidaten. Dit netwerk en de professionals zijn de ambassadeurs van het succes van de Haselhoff groep. Met behulp van het 'European Executive Search Network' behartigt Haselhoff de internationale belangen van haar opdrachtgevers

De Haselhoff consultants maken het verschil doordat zij op de juiste manier weten te communiceren met opdrachtgevers en kandidaten. Ze beschikken over een breed en persoonlijk netwerk binnen het werkgebied van de ICT. Daarnaast hebben ze ook een uitgebreide ervaring met werving en selectie in de ICT markt.

De Haselhoff Groep weet succes en maximaal rendement te behalen door wederzijds commitment. Dit doet zij door de inzet van efficiënte procedures. Hierover worden vooraf goede afspraken gemaakt en hanteert men een adequate communicatie. Men werkt met een 'personal touch' om een optimaal resultaat te behalen. Dit alles wordt ook nog eens versterkt door de toepassing van het Haselhoff Full Search® concept

De Haselhoff Groep is een internationale partner voor "cross-borders". Dit kan zij zijn door dat ze lid is van het grootste Europese netwerk van Executive Search bureaus.
De Haselhoff Groep is het centrale aanspreekpunt waar men de lokale expertise combineert met uniforme wervingsprocedures en leveringsvoorwaarden.


» Ga naar de website van Haselhoff ICTAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap