U bent nu hier:  Home » ICT » Harvey Nash

Harvey Nash


De missie van Harvey Nash is eenvoudig: Een bijdrage leveren aan het succes van de opdrachtgever door hen talent en advies aan te bieden wat nergens anders te krijgen is. Harvey Nash zoekt altijd naar de meest getalenteerde mensen en wil voor iedere individuele klant de juiste oplossing aanbieden.

Harvey Nash is gespecialiseerd in detachering, contract management, executive search en werving en selectie. Er wordt op een unieke manier expertise en bereik in de markt gecombineerd. Iets waar inmiddels al vele opdrachtgevers van hebben geprofiteerd.
 
De aangeboden diensten:
- detachering;
- contract management;
- executive search;
- werving en selectie.

Harvey Nash verzorgt de detachering voor IT freelance projecten, IT freelance opdrachten en overige freelance projecten. Hiervoor worden hooggekwalificeerde IT en finance specialisten op tijdelijke basis aan organisaties in heel Nederland uitgeleend.

De toegevoegde waarde van Harvey Nash is talent. De freelance specialisten de eigen medewerkers zijn beide toppers in hun vak. Ook hebben ze de beschikking beschikken over veel kennis en ervaring om (IT) project/ opdracht met succes te volbrengen.
 
Harvey Nash Contract Management neemt bij opdrachtgevers de zorg voor nieuwe en bestaande contracten uit handen.

De toegevoegde waarde is expertise. De medewerkers van Harvey Nash zijn specialisten op het gebied van de relevante wet- en regelgeving. Hierdoor zijn zij in staat om alle risico's u uit te sluiten en gedegen advies uit te brengen.


» Ga naar de website van Harvey NashAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap