U bent nu hier:  Home » ICT » Fahr-Becker

Fahr-Becker


Fahr-Becker is gespecialiseerd in ICT-recruitment. Vanaf onze oprichting in 2006 ligt onze focus op werving en selectie van ICT-personeel. Daardoor hebben wij een sterk netwerk opgebouwd van meer dan 50.000 ICT-specialisten binnen het gehele spectrum van ICT- disciplines. 


Voor functies in de ICT vormt Fahr-Becker de perfecte match! Wij gaan ervan uit dat een écht goede match tussen kandidaat en werkgever een langdurige werkrelatie tussen beiden op moet kunnen leveren. Daarom zijn wij bij Fahr-Becker erg geïnteresseerd in de motieven en beweegredenen van zowel kandidaat als werkgever. We maken dan ook veel werk van het leren begrijpen van beide partijen.

We doen dit door de inzet van onze gespecialiseerde recruitment consultants, die over het algemeen zijn afgestudeerd als psycholoog. Bovendien hanteren wij het beproefde Carrière Waarden Assessment. Hiermee analyseren we de persoonlijke drijfveren van de kandidaat en de aansluiting daarvan op type werk, werkopbrengst en werkomgeving van de werkgever. Zodoende bepalen we of zij überhaupt bij elkaar kunnen passen. De combinatie van de jarenlange specialisatie in ICT-recruitment en de psychologische selectiemethodiek, heeft inmiddels geleid tot honderden tevreden en veelal langdurige samenwerkingen tussen werkgevers en ICT-specialisten.


» Ga naar de website van Fahr-Becker



Advertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap