U bent nu hier:  Home » ICT » Aces International

Aces International


Aces International is actief als specialist op het gebied van werving en selectie binnen de ICT-sector. Men richt zich daarbij voornamelijk op commerciële, technische en managementposities.

Aces International vult vacatures in op staf/lijnfuncties in midden en hoog kader. Dit doen zij voor zowel multinationals als MKB-relaties. De Executive Search afdeling is volledig gericht op topmanagementposities.

Iedere opdracht wordt vooraf beoordeeld op haalbaarheid. Dit zorgt voor een beter inzicht bij de opdrachtgever en eventueel ook een fine-tuning van de vacature.

Aces International heeft 12 medewerkers. De bedrijfscultuur is te betitelen als: open, er heerst transparantie in de processen en er is ruimte voor ontplooiing.

Aces International International biedt creatieve talenten in de ICT ondersteuning gedurende hun gehele carrière om de juiste keuze te kunnen maken en hun kwaliteiten evrder te ontwikkelen.

Daarnaast wil Aces International organisaties in Nederland begeleiden bij hun zoektocht naar de meest geschikte talenten in de ICT.


» Ga naar de website van Aces InternationalAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap