U bent nu hier:  Home » ICT » IT-Profile ICT Banen

IT-Profile ICT Banen


IT-Profile is gespecialiseerd in de werving- en selectie, interim management en detachering van commerciële en technische functies in ICT. De opdrachtgevers van IT-Profile zijn eindgebruikers in het bedrijfsleven, overheidsinstanties en ICT organisaties.

IT-Profile is gestart om de voldoen aan de groeiende behoefte naar recruitment op basis van strategisch partnership. Essentieel daarbij is dat de belangen van zowel klant als kandidaat centraal staan.

De toegenomen krapte op de arbeidsmarkt in de ICT segment biedt opdrachtgevers nieuwe uitdagingen. Om er voor te zorgen dat hun concurrentiepositie zowel nationaal als internationaal blijft behouden en eventueel wordt versterkt is recruitment een steeds belangrijke een management issue.

Aan de andere kant wordt er getrokken aan goede ICT´ers. Door middel van massamediale uitingen worden de wensen van werkgevers bekend gemaakt, vaak met materiële beloningen voor de IT specialisten in het vooruitzicht.

Bij IT-Profile staan deze gouden bergen niet centraal. Het draait op de eerste plaats om de invulling van een carrière van de kandidaat. Welke organisatie en functie sluit daar het beste bij aan? IT-Profile neemt de huidige positie, de gewenste positie en de mogelijkheden van kandidaten en werkgevers als vertrekpunt. Enkel met een optimaal, onafhankelijk en eerlijk uitgangspunt zorgen veranderingen bij zowel kandidaten als organisaties tot een nieuwe match. Hiermee gaat IT-Profile aan de slag. Wat weer leidt tot lange termijn relaties met alle partijen.


» Ga naar de website van IT-Profile ICT BanenAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap