U bent nu hier:  Home » ICT » SIRA B.V.

SIRA B.V.


SIRA is sinds 1990 werkzaam en succesvol als een gedegen dienstverlener op het gebied van Informatie Technologie. Hierin hebben wij onze toegevoegde waarde mogen bewijzen op het gebied van systeemontwikkeling, informatiemanagement, bedrijfsinformatiesystemen, netwerken, werkplekautomatisering, soft- en hardwaremigraties, conversies en uitbesteding van systeemonderhoud.

SIRA is gevestigd in Bodegraven. Vanuit deze vestiging kunnen wij onze klanten ondersteunen met onze dienstverlening. Door de jaren heen is SIRA blijven groeien en hebben wij nu ruim 80 collega's die door heel Nederland werkzaam zijn bij onze klanten.
SIRA & Detachering

De vanuit SIRA gedetacheerde medewerkers werken voornamelijk voor middelgrote en grote ondernemingen in de financiële dienstverlening. Hun aanpak is vaak creatief, maar altijd praktisch en gericht op verbetering van de zakelijke resultaten van de klant. SIRA streeft er naar haar opdrachtgevers een totaalpakket aan IT-diensten te leveren en bij te dragen aan de meest geschikte IT-oplossingen voor het onderhanden proces.

Voor informatie over de dienst en eventuele contactpersonen, kunt u onder het menu "Diensten van SIRA" op de betreffende dienst klikken. Wij detacheren professionals op het gebied van Software ontwikkeling (en onderhoud) en Systeem- Netwerkbeheer.
SIRA & Diensten

Naast Detachering levert SIRA ook diensten voor het MKB in de regio Bodegraven. Hierbij valt o.a. te denken aan Systeembeheer, Software ontwikkeling op maat (ook kleinschalig) en Website ontwikkeling. Vanouds is SIRA altijd gericht geweest op het onderhoud en beheer van software(maatwerk)systemen. Wij stemmen onze ondersteuning af aan uw maat en de mate waarin u ondersteuning wenst.


» Ga naar de website van SIRA B.V.Advertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap