U bent nu hier:  Home » ICT » Facility Management Activities

Facility Management Activities


Facility Management Activities (FMA) is een ICT-detacheringsbureau. Als handelsmerk hanteert men de persoonlijke aandacht voor zowel werknemer als klant. FMA is te omschrijven als slagvaardig en direct.

De kandidaten van Facility Management Activities zijn zeer ambitieus om zichzelf verder te ontwikkelen. Ook de medewerkers zijn zeer enthousiast en gemotiveerd en vormen een hecht team door prettig met elkaar samen te werken. FMA is altijd gericht op de langere termijn. Wat betekent dat FMA haar opdrachtgevers en medewerkers graag zo lang mogelijk bij zich houdt. De slogan van FMA luidt dan ook: 'Hart voor automatisering'. FMA voelt zich zeer sterk betrokken bij de eigen medewerkers, de opdrachtgevers en het product dat geleverd wordt.  

De medewerkers van Facility Management Activities hebben een opgeleid en certificering in verschillende ICT-richtingen. Alle medewerkers beschikken over het MCDST, MCSA of MCSE-certificaat. Hierdoor kan FMA beschikken over het kwaliteitskeurmerk van Microsoft Partner. Daarnaast is het ITIL-certificaat gewenst. Ook volgen de medewerkers trainingen en opleidingen om bij te blijven op hun vakgebied of nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.


» Ga naar de website van Facility Management ActivitiesAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap