U bent nu hier:  Home » ICT » Q-Magic IT Professionals

Q-Magic IT Professionals


Qmagic levert door middel van detachering IT Professionals voor Support- en Beheerfuncties in een kantooromgeving. Deze gekwalificeerde professionals zijn onder te verdelen in het beheer van systemen, werkplekken, netwerken en applicaties. Tevens worden er ondersteunende medewerkers geleverd voor helpdesk, migratie en installatie. Al deze IT Professionals zijn bekend met de gangbare automatiseringssystemen.

Een opdrachtgever maakt de keuze voor een gekwalificeerde medewerker op basis van een profiel en het intakegesprek. Het is zelfs mogelijk om medewerkers na twaalf maanden -zonder bijkomende kosten- over te laten stappen op een vast dienstverband.

Binnen dit concept combineert Qmagic de detachering van IT Professionals met uitermate klantvriendelijke recruitment services. Maar nog belangrijker is de scherpe tarieven de snelle service, is dat Qmagic haar medewerkers voortdurend bijschoolt en traint. Hierdoor kan de kwaliteit van de dienstverlening altijd op het hoogste niveau blijven. Ook hebben opdrachtgevers de garantie gebruik te kunnen maken van up to date gecertificeerde specialisten.

Op basis van Detachering worden door Qmagic ook Project Managers, Infrastructuur Specialisten en Consultants geleverd. Met behulp van de jarenlange ervaring slagen IT Professionals er in om op dit gebied met hun expertise een doorslaggevende rol te spelen in de complexe en dynamische IT-projecten. De afstemming en coördinatie van de verschillende activiteiten zijn essentieel om de verwachtingen van opdrachtgevers war te kunnen maken.

De aanpak van Qmagic is bijzonder door de transparantie en felxibiliteit. Men streeft er naar om de opdrachtgevers waar nodig een structurele- of tijdelijke oplossing te bieden voor een vacature of capaciteitstekort.


» Ga naar de website van Q-Magic IT ProfessionalsAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap