U bent nu hier:  Home » ICT » SKS Professionals

SKS Professionals


SKS Professionals is een detacheringsorganisatie die zich richt op het ICT vakgebied. De eigen medewerkers en freelancers worden ingezet op projecten van opdrachtgevers. Deze mensen worden gedetacheerd voor middellange als langere termijn. SKS valt op door haar mensen en haar persoonlijke aanpak. Detacheren blijft mensenwerk en dat wil SKS graag zo houden.

De afkorting SKS staat voor Solutions, Knowledge and Skills. Oftewel: De professionals werken oplossing- en resultaatgericht, omdat zij onder meer beschikken over de juiste kennis en ervaring.

Aan de hand van de kennis van de ICT-markt en de eisen die SKS Professionals aan zichzelf en haar medewerkers stelt is men in staat om gekwalificeerd personeel in te zetten, die zowel op technisch als op niet-technisch gebied prima passen binnen de organisatie van de opdrachtgever. De kracht van SKS zit hem in het inzetten van flexibele medewerkers die beschikken over een constante kwaliteit, kennis en ervaring op het gebied van Netwerk-Infrastructuur Beheer & Support en Softwareontwikkeling (Java, .Net).


» Ga naar de website van SKS ProfessionalsAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap