U bent nu hier:  Home » ICT » Carrièrecafé

Carrièrecafé


Carrièrecafé is als Werving & Selectie- en Detacheringsbureau altijd op zoek naar nieuwe talenten voor haar klanten. Carrièrecafé treedt op als intermediair en legt zodoende de brug van deze talenten naar een nieuwe baan of opdracht, waarbij de doelgroep op MBO-/ HBO- en WO-niveau is opgeleid.

Carrièrecafé is branchebreed actief. Maar de specialisatie ligt bij de branches: Bank & Verzekeringen, ICT, Finance, Sales en Office Support.

De Consultants van Carrièrecafé  hebben veel ervaring binnen de expertisegebieden waarin zij actief zijn. Hierdoor kunnen ze inhoudelijk meepraten over de vacatures. Omdat ze zelf gewerkt hebben in deze sectoren zijn ze snel in staat de inhoud van de functieprofielen goed te doorzien, zowel de harde eisen als de competenties.

Carrièrecafé is onderscheidend dankzij haar informele sfeer en laagdrempelige ambiance. Binnen deze ambiance wordt ook veel meer aandacht besteed aan de persoon achter de CV. Het stelt de kandidaat ook in de gelegenheid om zich open te presenteren waardoor een betere match gemaakt kan worden met de beschikbare vacature(s).


» Ga naar de website van CarrièrecaféAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap