U bent nu hier:  Home » HRM / P&O » NVP Vacaturesite

NVP Vacaturesite


De Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatie-ontwikkeling fungeert als hét netwerk voor P&O-professionals die zich bezig houden met issues als HR-strategie, arbeidsverhoudingen, werving en selectie, beloningssystemen, arbeidsvoorwaarden en opleidingsplannen. De NVP zet zich in voor de vakontwikkeling van haar leden. Om dit zo goed mogelijk te doen informeert zij haar leden voortdurend. De NVP heeft alleen persoonlijke leden.

De NVP biedt haar leden toegang tot ruim 5.000 collega's. Leden kunnen binnen het netwerk kiezen uit negen regionale afdelingen en de volgende vakinhoudelijke secties: Arbeidsomstandigheden/Arbeidsvoorwaarden, Overheid, Zelfstandigen, Strategisch Recruitment, Management Development/Human Resource Development, HR Operation & Innovation, Internationaal en Young Professionals. Deze afdelingen en secties verzorgen ieder jaar netwerkbijeenkomsten, workshops, congressen en andere vakgerelateerde activiteiten.

Daarnaast biedt de NVP ook aanzienlijke kortingen op hoogwaardige opleidingen en cursussen en zijn er regelmatig actuele kortingsaanbiedingen voor publicaties en congressen. Leden ontvangen maandelijks het vakblad Personeelbeleid.

Werkgevers kunnen op een eenvoudige manier hun P&O vacatures kenbaar maken via de NVP. Aan de hand van de wekelijkse digitale nieuwsbrief van de NVP, het e-zine, worden leden op de hoogte gehouden van het actuele aanbod van bijeenkomsten, opleidingen, aanbiedingen en vacatures.


» Ga naar de website van NVP VacaturesiteVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap