U bent nu hier:  Home » HRM / P&O » Conclusion

Conclusion


Conclusion is uniek omdat zij zich onderscheiden met 30 gespecialiseerde werkmaatschappijen in people business. Deze spelen allemaal flexibel in op de vraag van de markt.

Conclusion is actief met projecten, biedt consultancy en verzorgt de levering van professionals binnen de Business Solutions Human Capital, Communication, Organisation en Technology. De werkmaatschappijen die Conclusion inzet zijn actief in de Marktsegmenten Industry, Finance, Sociale Zekerheid en Zorg, Overheid en Non-profit.

Doordat deze werkmaatschappijen intensief samenwerken worden er steeds specifieke, klantgerichte ketens van dienstverlening gevormd. Iedere klant wil zijn eigen koers bepalen en bepaalt dus de wijze van aansturing en de mate van betrokkenheid van meerdere werkmaatschappijen. Zo kan iedere opdrachtgever optimaal profiteren van de vele geboden mogelijkheden.

Conclusion verschilt van andere bedrijven. Men ziet de kracht in het positieve van de mens en is de voedingsbodem voor specialisten met lef. Dit zijn mensen die niet binnen de vertrouwde paden blijven, maar verder willen zoeken. Conclusion staat  oor onbevangenheid, daadkracht, vertrouwen en transparantie.

Conclusion is de partner bij de zoektocht naar antwoorden op complexe vragen. Aan de hand van wederzijds respect en volledig in harmonie met de omgeving wordt samen met de opdrachtgever gezocht naar oplossingen die de huidige standaard voorbij streven.


» Ga naar de website van ConclusionVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap