U bent nu hier:  Home » HRM / P&O » Bosman & Vos P&O Select

Bosman & Vos P&O Select


Bosman & Vos P&O Select heeft gevoel voor mensen en verstand van organisaties. Men hanteert een visie waarbij menden moeten denken en handelen vanuit een persoonlijke verantwoordelijkheid. Deze visie heeft richting aan de cultuur en de te leveren diensten.

Een organisatie is een plek waar mensen aan het werk zijn. Waar ze elkaar ontmoeten, waar ze samenwerken, elkaar inspireren en met elkaar communiceren. Maar bovenal ook een plek waar ze hun kracht en innerlijke motivatie kunnen ontdekken. En organisaties vinden in deze dynamiek hun fundament. Omdat mensen vormen organisaties, en organisaties vormen mensen.

Bosman & Vos P&O Select werkt samen met haar opdrachtgevers aan organisatieontwerp en strategie-ontwikkeling. Tegelijkertijd wordt er samengewerkt aan coachingstrajecten om de persoonlijke effectiviteit van de medewerkers te verbeteren. De inrichting van de P&O afdeling wordt verzorgt en er wordt een Management development traject uitgestippeld. Hierbij wordt tegelijk aan de organisatie en het individu gewerkt.  

Bosman & Vos heeft in de afgelopen jaren de overtuiging gekregen dat mensen in hun werk hun eigen verantwoordelijkheden hebben. De organisatie waar zij werken is een inspirerende en motiverende omgeving, die haar medewerkers richting en ruimte kan geven. Managers zijn effectief in hun werk als ze met vertrouwen kunnen delegeren. Medewerkers durven onafhankelijk te zijn wanneer ze hun innerlijke betrokkenheid kunnen mobiliseren en verbinden aan hun verantwoordelijkheid binnen de organisatie.


» Ga naar de website van Bosman & Vos P&O SelectAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap