U bent nu hier:  Home » HRM / P&O » Advance HRS

Advance HRS


Advance heeft zich als all-round servicebureau volledige gericht op het brede terrein van de Human Resources.
Het werkgebied bevindt zich op Aruba en de Nederlandse Antillen. Tot de opdrachtgevers behoren het bedrijfsleven, non-profit organisaties en de overheid.

Kleine bedrijven beschikken vaak niet over de expertise en/of mankracht om het personeelsmanagement goed gestalte te geven. Toch zijn de medewerkers bepalend voor het succes van een onderneming. Er is vaak een behoefte aan specifieke deskundigheid bij operationele zaken of individuele knelpunten. En deze hebben dan vaak een urgent karakter. Advance ondersteunt organisaties bij het aanbrengen van structuur en professionaliteit in het organisatie- en personeelsbeleid. Doel hierbij is om uit de medewerkers meer kwaliteit en rendement te halen.  

Het team van Advance bestaat een aantal vast medewerkers, waaronder ervaren HR professionals en een geregistreerd psycholoog. Daarnaast kan Advance een beroep doen op haar strategische partners op de grensgebieden van de Human Resource Management, zoals information technology, actuariële diensten, executive coaching, fiscaliteit en andere specialisaties.

Advance werkt met een brede ervaring uit het het Human Resource veld. De diensten worden gekenmerkt door een filosofie van 'Committment, Respect en Ethiek'.


» Ga naar de website van Advance HRSVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap