U bent nu hier:  Home » Horeca » Kokvacature

Kokvacature


KokVacature is een arbeidsbureau voor vaste banen in de keuken. Wij zijn geen tussenpersoon en als je via ons een baan krijgt, treed je altijd direct in dienst bij onze klanten. In vijf jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een sterk merk binnen de keuken op het gebied van loopbaanplanning. Wij doen zaken met bedrijven binnen alle segmenten van de horeca, catering en zorg en sluiten dankzij onze expertise ruim 350 projecten per jaar succesvol af.

KokVacature onderscheidt zich van andere bureaus door zijn persoonlijke en eerlijke werkwijze. Zo houden wij een uitvoerig intakegesprek met je en volgt er een persoonlijke afspraak zodra je bent uitgekozen voor een vacature. Door deze persoonlijke aanpak weten wij goed wat jij zoekt en selecteren we alleen de best passende vacatures voor je, zodat je zeker bent van een echte uitdagende baan. Kok Vacature heeft directe vaste banen door het hele land bij de beste bedrijven binnen de horeca branche. Van sterrenzaken tot no-nonsense eetcafés, er zit altijd wel een bedrijf tussen die aansluit bij jouw carrièrewensen. Wij leveren maatwerk en kwaliteit, met Kok Vacature haal je het beste uit je koksvak.

Met KokVacature kies je voor: Kwaliteit: Enkel de beste bedrijven, Keuze uit ruim 350 werkgevers. Zekerheid: Direct in vaste dienst bij onze klant, je nieuwe werkgever. Persoonlijk: Wij werken persoonlijk, zodat je met Kok Vacature weet waar je aan toe bent. Tevredenheidsgarantie: Tevreden aan de slag bij een uitstekende werkgever.


» Ga naar de website van KokvacatureVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap