U bent nu hier:  Home » Administratief » Kontakt Amsterdam

Kontakt Amsterdam


Al sinds de start in 1976 houdt Uitzendburo Kontakt Amsterdam zich bezig met het uitzenden, detacheren en bemiddelen van vaste banen voor juridische secretaressen, zowel startende als de meer ervaren. Tot de opdrachtgevers behoren advocaten- en notariskantoren, variërend van kleine kantoren tot zeer grote en gerenommeerde kantoren met een internationale praktijk.

Naast die specialisme richt Kontakt zich ook op andere functies zoals telefoniste/receptioniste, office-manager, secretaresse, administratief medewerker etc., zowel voor de juridische branche als voor bedrijven in o.a. de gezondheidszorg, IT-branche, welzijnswerk, makelaardij, reclame.
Kontakt biedt met name tijdelijk banen, variërend van enkele weken tot enkele maanden. Maar vaste banen en parttime behoren ook tot de mogelijkheden.

Bij een inschrijving staan de persoonlijke wensen van een kandidaat centraal. Naast de juiste werkplek zijn persoonlijkheid en de interesses van een kandidaat ook erg belangrijk. Tijdens een intakegesprek worden deze wensen en mogelijkheden zo goed mogelijk op elkaar afgestemd.  

Uitzendburo Kontakt Amsterdam is alleen gevestigd in Amsterdam-Zuid waar een klein en hecht team met jarenlange ervaring in de uitzendbranche actief is. Door bewust klein te blijven kent Kontakt haar kandidaten als opdrachtgevers door en door. Hierdoor is Kontakt in staat slagvaardig op te treden.


» Ga naar de website van Kontakt AmsterdamVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Officevacatures
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap