U bent nu hier:  Home » Administratief » TopJobs Consultants

TopJobs Consultants


ToPJobs is specialist in het werven en selecteren van personal assistants, (directie-)secretaressen en management assistants op het niveau van Directie en Raad van Bestuur.

In de afgelopen jaren heeft TopJobs een uitstekende reputatie opgebouwd is die bekend is bij kandidaten en opdrachtgevers. Maar hier moet natuurlijk nog iedere dag aan gewerkt worden.

Tot de opdrachtgevers van TopJobs behoren nationale en internationale organisaties in alle sectoren van het bedrijfsleven. Deze bedrijven zijn altijd op zoek naar professionele partners. TopJobs heeft inmiddels met een groot aantal opdrachtgevers een langdurige relatie opgebouwd.

TopJobs beschikt over een ongekend netwerk onder managementondersteuners. Een steeds groter gedeelte van de topsecretaressen vindt haar weg naar TopJobs bij hun zoektocht naar een nieuwe baan. Hierdoor beschikt TopJobs over de beste kandidaten.

TopJobs werkt met een hecht team van professionals. Alle medewerkers beschikken over zeer veel praktijkervaring en zijn in staat situaties snel te analyseren. Op deze manier kunnen zij snelle oplossingen bieden om vacatures op een goede manier in te vullen.

TopJobs beschikt over kandidaten met een ruime ervaring op topniveau in het bedrijfsleven. Professioneel, goed opgeleid, met een uitgebreide talenkennis en brede ervaring op automatiseringsgebied.


» Ga naar de website van TopJobs ConsultantsVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Officevacatures
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap