U bent nu hier:  Home » Administratief » Musketeer Werving & Selectie

Musketeer Werving & Selectie


Musketeer Werving & Selectie is aanbieder van professionele en kwalitatief hoogwaardige secretariële, financiële en management ondersteuning. Dit is vaak ad hoc, maar kan ook op basis van een langdurige samenwerking.

Dit gebeurt van een filosofie waarbij men direct kan beschikken over gekwalificeerde en betrouwbare medewerkers. En dit op moment dat het ook nodig is. Musketeer Werving & Selectie treedt voor haar opdrachtgevers op als partner in business die de knowhow, vaardigheden en competenties van de eigen mensen evenaren.

Musketeer Werving & Selectie brengt alle beschikbare ervaring en deskundigheid op het gebied van BackOffice ondersteuning zo goed mogelijk bij elkaar. Deze inzet geeft de dienstverlening van Musketeer een extra dimensie. De medewerkers van Musketeer  hebben uiteenlopende achtergronden binnen verschillende disciplines.  

Omdat Musketeer Werving & Selectie niet voldoende capaciteit heeft om grote opdrachten aan te gaan, zijn er partnerships aangegaan. Men heeft hierdoor de faciliteiten voor telemarketing, data-entry, mailings, media en drukwerk sterk uit kunnen breiden.

Alle diensten die Musketeer Werving & Selectie aan haar opdrachtgevers aanbiedt zijn gebaseerd op vertrouwen. Deze diensten dienen allemaal van hoge kwaliteit te zijn. Dit wordt onder andere gegarandeerd doordat de medewerkers hun diensten volledig afstemmen op de wensen van de opdrachtgevers.


» Ga naar de website van Musketeer Werving & SelectieVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Officevacatures
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap