U scoort met ons

Personeel Medium

Het werving & selectiebureau gericht op MBO, HBO en WO vacatures/kandidaten. Wij bemiddelen in vaste banen op het financiële, commerciële, commercieel-technische, logistieke en P&O vlak in Noord-Brabant.

Uw ideale baan

Op basis van uw wensen en eisen zorgen wij na positieve screening/beoordeling voor een sollicitatiegesprek bij een van onze opdrachtgevers. Staat uw ideale baan niet op onze site, stuur vrijblijvend uw cv om uw zoekbereik te vergroten.

Uw ideale medewerker

Wij zoeken sinds 1992, 24 uur per dag naar uw nieuwe medewerkers. Deze ervaring en expertise zorgt voor die ene gekwalificeerde kandidaat die u nodig heeft. Efficiënt en zonder franjes.

Over Personeel Medium

Personeel Medium

Personeel Medium is een zelfstandig werving & selectiebureau gericht op MBO, HBO en WO geschoold personeel. 
Vanaf de oprichting in 1992 hebben wij een goede naam opgebouwd in het MKB en groot-MKB als het gaat om kwalitatieve invulling van vacatures.

Onze jarenlange ervaring; een constante factor

Het belangrijkste wat we in huis hebben is onze jarenlange expertise. Uw gesprekspartner Herald Janssen beschikt over een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers én kandidaten. Hierdoor kunnen wij zeer snel inschatten welke competenties noodzakelijk zijn om een succesvolle match tot stand te brengen.

Vergroot uw zoekbereik

Personeel Medium bemiddelt tussen bedrijf en kandidaat als het gaat om vaste banen. Banen gericht op het financiële, commerciële, commercieel-technische, logistieke en P&O vlak. Dit in een brede markt en in diverse branches in Noord-Brabant.

Kandidaat: Door ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers heeft Personeel Medium de beschikking over vele vacatures. Vacatures die om diverse redenen niet in de media verschijnen. Inschrijving bij Personeel Medium betekent een vergroting van uw zoekbereik.

Opdrachtgever: Door onze jaren lange bekendheid wenden steeds meer werkzoekenden zich rechtstreeks tot Personeel Medium op zoek naar een baan. Het plaatsen van uw vacature bij Personeel Medium betekent een vergroting van uw zoekbereik.

Direct en effectief

Door het directe, persoonlijke, contact met zowel kandidaat als opdrachtgever worden vooraf vragen beantwoord en onduidelijkheden weggenomen. U wordt alleen op die vacature of kandidaat geattendeerd die exact aansluit bij uw wensen- en eisenpakket.

Ga snel naar

De werkwijze van Personeel Medium

Voor u als kandidaat

Kort gezegd meldt u zich aan via een open sollicitatie of directe sollicitatie op een vacature. Wij bekijken uw CV en na positieve screening/beoordeling nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek. Wij bespreken direct de vacatures die bij uw profiel passen. Pas daarna gaan wij over tot voorstellen bij uw potentiële werkgever.

Voor u als bedrijf

Wij ontvangen graag uw openstaande vacature. Na een kort gesprek bij u gaan wij op no cure no pay basis voor u op zoek naar uw nieuwe medewerker. Bij succes treedt de medewerker bij voorkeur direct bij u in dienst. Eventueel hebben wij een payroll mogelijkheid.

Ons team

Herald Janssen

Eigenaar van Personeel Medium en op en top relatiebeheerder die de klant altijd centraal stelt. Betrouwbare en toegewijde gesprekspartner met kennis van zaken.

Joyce Sterk

Een positieve ingestelde arbeidscoach met een ‘andere’ kijk op ondernemerschap en werken.

Bruno van Groeningen

Voormalig oprichter van Personeel Medium en thans extern adviseur c.q. sparringpartner van de organisatie. Man van de grote lijn maar evenzeer van het detail.