U bent nu hier:  Home » Handige sites » Beloningsonderzoek

Beloningsonderzoek


Het De Breed & Partners Beloningsonderzoek wordt sinds 1992 continu uitgevoerd met als resultaat een waardevolle stroom aan betrouwbare en actuele informatie. Het geeft een beeld van de beloningsverschillen tussen hoger opgeleiden in Nederland.

De rapportages zijn overzicht ingedeeld in functiegroepen en per groep is aangegeven welke factoren van invloed zijn op een individuele beloning. Met het onderzoek kan dus uitstekend bepaald worden welke beloningen toegekend dienen te worden voor het personeel binnen een organisatie.

De functie van een werknemer bepaalt op de eerste plaats zijn beloning. Om deze reden wordt in het onderzoek de functie-indeling als startpunt genomen. Daarbij worden de meest gangbare functies binnen een branche belicht.
De beloning van een werknemer is opgebouwd uit twee soorten: de kwantitatief te bepalen soort met daarin componenten zoals het vast salaris, variabel salaris, mobiliteit bestaande uit reiskostenvergoeding of het gebruik van (lease)auto van de zaak, onkostenvergoeding, verzekeringen en daarnaast de zeer moeilijk kwantificeerbare emolumenten zoals gevolgde opleidingen en cursussen, vaardigheden, laptop en gsm van de zaak.


» Ga naar de website van BeloningsonderzoekAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap