U bent nu hier:  Home » Financieel » IBS/Astrea

IBS/Astrea


ibs/Astrea is de landelijke specialist wanneer het gaat om de executive search, werving & selectie en interim projecten binnen het bank- en verzekeringswezen. Dankzij een ervaren team van gedreven consultants worden ambitieuze organisaties en kandidaten bij elkaar gebracht.

De medewerkers van IBS/Astrea beschikken niet alleen over branche-specifieke vakkennis, maar zijn vooral gespecialiseerd in in het zorgvuldig matchen van kandidaten en opdrachtgevers. Er wordt voldoende tijd genomen om zowel opdrachtgever als kandidaat te leren kennen. Op deze manier kunnen wensen en behoeften zo goed mogelijk ik kaart gebracht worden. Er wordt daarbij niet alleen naar competenties gekeken, maar ook naar de persoonlijkheid van een kandidaat en zijn 'drive' opdrachtgevers profiteren dus van kritisch geselecteerde en optimaal functionerende (interim)professionals. De kandidaten komen terecht op een plek waar zij zich thuis voelen. Deze professionals worden ondersteund met een klankbord, erkende opleidingen, coaching en begeleiding.

Ibs/Astrea heeft allen ervaren (interim)professionals in dienst. Deze zijn goed opgeleid en beschikken over minimaal twee jaar relevante werkervaring binnen de bank- en verzekeringsbranche. De opdrachtgevers zijn afkomstig uit zowel de grote Top 100 bedrijven tot kleine regionale spelers. Naast de bank- en verzekeringsmarkt is Ibs/Astrea ook al jaren actief in de wereld van pensioenfondsen en schade-expertise.


» Ga naar de website van IBS/AstreaAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap