U bent nu hier:  Home » Financieel » Resourcing Group

Resourcing Group


Resourcing Group is een bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in recruitment, detachering en interim management van finance professionals. Ook worden er maatwerkoplossingen geboden voor consultancy-vraagstukken op financieel gebied.

Resourcing Group richt zich op financieel talent met een bachelors of masters achtergrond met minimaal drie jaar relevante werkervaring.

De Resourcing Group staat voor de combinatie van ervaring en ambitie. De cultuur kan gekenmerkt worden door gepassioneerde zakelijkheid, waarbij het plezier in werk en vrijheid centraal staan.

Tot de opdrachtgevers behoren nationale (middel)grote ondernemingen en multinationals in de profit en public sector. Resourcing Group hanteert een onderscheidende manier van werken en door het unieke business model heeft zij voor ieder financieel vraagstuk het juiste antwoord.

Resourcing Group heeft een zeer nauwe samenwerking met geassocieerde partners die ook absolute klanttevredenheid nastreven. Hierdoor kan Resourcing Group MBO-posities en grote projecten op een succesvolle manier invullen. Bovendien is Resourcing Group in staat om de grootte en omvang van haar organisatie flexibel aan de vraag van een opdrachtgever aan te passen.

Als enige in Nederland heeft Resourcing Group de mogelijkheid voor opdrachtgevers om te zoeken in de cv-database van kandidaten. Deze opdrachtgevers kunnen hiervoor een abonnement bij afsluiten. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Hierdoor kunnen opdrachtgevers snel en gemakkelijk de juiste kandidaat vinden.


» Ga naar de website van Resourcing GroupAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap