U bent nu hier:  Home » Financieel » Detazz Personeelsintermediar

Detazz Personeelsintermediar


Detazz is een professionele organisatie die gespecialiseerd is in de detachering van verzekeringtechnisch personeel. Hierbij valt de te denken aan actuari√ɬęle medewerkers, pensioendeskundigen, levendeskundigen etc. en andere specialisten (testdeskundigen, teamleiders, projectleiders etc.).

Detazz richt zich specifiek op de pensioendetachering. Dit is een tak die zeer specifieke kennis vereist. En dat is iets waar Detazz zich op heeft gestort en inmiddels is uitgegroeid tot een topper in dit vakgebied. Doordat Detazz beschikt over zeer veel praktijkgerichte ervaring geeft men ook opleidingen die zich volledig richten op dit vakgebied.

Detazz is op beide fronten thuis, zowel op het gebied van detachering als van werving en selectie. De keuze is aan de opdrachtgever. Na een succesvol 'werving en selectieproces' kan een opdrachtgever besluiten om de kandidaat in dienst te nemen of op basis van detachering een aantal maanden te 'lenen'. Deze kandidaat kan dan alsnog op een later tijdstip in dienst genomen worden. Alle medewerkers van Detazz zijn vast in dienst.


» Ga naar de website van Detazz PersoneelsintermediarAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap