U bent nu hier:  Home » Financieel » Qompetence

Qompetence


Qompetence biedt haar opdrachtgevers de inzet van tijdelijke capaciteit binnen de financi√ɬęle functie. De financi√ɬęle professionals van Qompetence hebben aan bedrijfseconomische vak een uitdaging en zorgen dat de opdrachtgevers een toegevoegde waarde wordt geboden door de inzet van hun deskundigheid en advisering.

Er kunnen meerdere redenen zijn om gebruik te maken van de expertise van de financi√ɬęle professionals van Qompetence. De invoering van nieuwe wet- en regelgeving, een reorganisatie of een knelpunt in de personele bezetting kunnen hier redenen voor zijn.

De financi√ɬęle professionals van Qompetence worden steeds weer gestimuleerd om hun capaciteiten in te zetten om de doelen van de opdrachtgevers zo effici√ɬęnt en effectief mogelijk te realiseren. Daarbij ondervinden zij steun van ervaren managers, expertisegroepen en het kenniscentrum op het hoofdkantoor.

Een aanvraag van een opdrachtgever is voor Qompetence het startsein om op zoek te gaan naar de juiste professional voor de klus. De kracht van Qompetence schuilt in de combinatie van de financi√ɬęle vakkennis en kennis van personeelsselectie. Hierdoor is Qompetence in staat om een optimale match te kunnen maken tussen de expertise van de professionals en de aanvraag van de opdrachtgever.


» Ga naar de website van QompetenceAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap