U bent nu hier:  Home » Financieel » QuoRatio

QuoRatio


QuoRatio is de specialist wanneer het gaat om werken en leren in de salarisadministratie te combineren. Dit wordt traineeship genoemd. Het betekent dat een kandidaat gedurende 1 jaar in dienst komt bij een opdrachtgever. Tegelijkertijd volgt er een professionele praktijkgerichte opleiding (deeltijd)van drie tot vier maanden waarin de kandidaat een landelijk erkend diploma kan halen.

Kandidaten die liever op projectbasis werken kunnen interessante en uitdagende projecten doen gecombineerd met het volgen van een opleiding. QuoRatio is op zoek naar salaris- en personeelsadministrateurs met een brede kennis en een flexibele instelling, en die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Kandidaten die beschikken over ervaring als salarisadministrateur of financieel administrateur en die bovendien op zoek zijn naar een andere baan kunnen het beste contact opnemen met QuoRatio. Doordat QuoRatio beschikt over een uitgebreid relatienetwerk, een goede kennis van de arbeidsmarkt heeft zijn zij in staat deze kandidaten de juiste weg te wijzen bij het zoeken naar een nieuwe baan. Centraal hierbij staat de persoonlijke benadering.


» Ga naar de website van QuoRatioAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap