U bent nu hier:  Home » Detacheringsbureau » VODW Marketing

VODW Marketing


Opdrachtgevers kennen hun eigen bedrijf en de bijbehorende problemen natuurlijk zelf het beste. Maar een frisse lik helpt soms om zaken goed op een rijtje te krijgen. VODW Marketing neemt graag alle relevante zaken op tijdens een intakegesprek om een zo goed mogelijk beeld van een organisatie te krijgen. Hiermee kunnen ze een prima oplossing bieden voor de problemen van opdrachtgevers.

Het is moeilijk om aan te geven welke mensen het beste passen bij een organisatie, afdeling of opdracht. En welke kennis, ervaring, vaardigheden en persoonlijke eigenschappen moeten ze in huis hebben? VODW Marketing zorgt dat de juiste match gevonden wordt. VODW Marketing hecht er veel waarde aan dat opdrachtgevers een goed gevoel krijgen bij een kandidaat.

In samenspraak met de Marketing Executive wordt er voor iedere opdracht een opdrachtomschrijving gemaakt waarin de doelstelling, verantwoordelijkheden en 'deliverables' van de opdracht vermeld staan.

De interim marketeers van VODW Marketing werken bij opdrachtgevers op kantoor. Op deze manier zijn ze het snelst 'up & running' zijn en maken ze deel uit van de organisatie. Bovendien worden ze altijd ondersteunt door VODW Marketing. Deze ondersteuning betreft zowel inhoudelijke als procesmatige door collega's en databases.


» Ga naar de website van VODW MarketingAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap