U bent nu hier:  Home » Detacheringsbureau » Gecon Deta Detachering

Gecon Deta Detachering


Gecon Deta is al een aantal jaren bekend als aanbieder van oplossingen voor tijdelijke en ook langdurige problemen binnen verschillende technische disciplines. Aan de ene kant is men gericht bezig met het leveren van vakmensen met ruime ervaring en aan de andere kant het aannemen van complete projecten. Met deze werkwijze is Gecon Deta altijd bezig om de wensen van haar klanten te vervullen.

Gecon Deta voorziet op werktuigbouwkundig gebied in het onderhoud, door het uitvoeren van revisie en herstellingen van bestaande machineparken en productielijnen. Maar Gecon Deta levert op het gebied van elektrotechniek ook zorgvuldig geselecteerde technici, die in staat zijn om met kwaliteit en ervaring de gevraagde assistentie te verlenen.

Gecon Deta is actief bezig om lange termijn contacten te realiseren. Men is dan ook altijd op zoek naar solide en betrouwbare zakenpartners waar Gecon Deta haar diensten aan kan bieden. Op deze manier kunnen zij kandidaten en opdrachtgevers een solide en zakelijke toekomst garanderen.


» Ga naar de website van Gecon Deta DetacheringAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap