U bent nu hier:  Home » Detacheringsbureau » Van Oranje Detacheringen

Van Oranje Detacheringen


Van Oranje is een detacheringbureau dat gespecialiseerd is in kantoor- en tekenkamerautomatisering, technisch kader en technisch tekenaars.

Veranderingen in de markt maakte het noodzakelijk dat Van oranje haar focus heeft moeten verschuiven naar het leveren van personeelsdiensten. Van Oranje zorgt dat de juiste kandidaat op de juiste plek komt en hierbij bepaalt de opdrachtgever in welke vorm dit gebeurt: Werving & Selectie of detachering.

Van Oranje werkt met kandidaten die direct in dienst treden bij een opdrachtgever middels werving & selectie, gedetacheerd worden en dus in dienst zijn bij Van Oranje of een combinatie hiervan, de deta-vastvorm: Een kandidaat kan na een vooraf vastgestelde periode zelf bepalen of hij een vast dienstverband aan gaat. Deze periode is voor de werkgever bedoeld om te kijken of een kandidaat voldoet en voor de kandidaat om te kijken of de werkgever en de werkzaamheden voldoen aan de verwachtingen.

De core-business van Van Oranje is het leveren van personeel in de sectoren ICT en Techniek. Ook is het mogelijk om diensten te leveren in andere dan voornoemde sectoren. Van oranje is actief in Nederland en België.


» Ga naar de website van Van Oranje DetacheringenAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap