U bent nu hier:  Home » Detacheringsbureau » Legiteam

Legiteam


Legiteam ondersteunt bedrijven en instellingen bij de invulling van tijdelijke of structurele kwalitatieve en/of kwantitatieve capaciteitsbehoefte op het gebied van creditmanagement. Ook biedt Legiteam bedrijven en instellingen ondersteuning bij het vergroten van kennis en verbeteren van vaardigheden op het gebied van creditmanagement.

Legiteam ondersteunt en adviseert haar opdrachtgevers wanneer het gaat om debiteurenbeheer en incasso. Ze doen dit tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Opdrachtgevers van Legiteam bevinden zich onder andere onder:
- banken en verzekeringsmaatschappijen;
- deurwaarders-, advocaten- en accountantskantoren;
- het midden- en kleinbedrijf;
- vastgoedbedrijven en woningbouwverenigingen;
- (semi)overheidsinstellingen (profit en non-profit).

Bij ieder bedrijf komt het voor dat er een tekort is aan personeel. Legiteam helpt deze situaties voorkomen. Op korte termijn kunnen zij talentvolle debiteurenbeheerders, incassomedewerkers, teamleiders en creditmanagers inschakelen. Deze zijn direct inzetbaar en kunnen zich snel inpassen in een organisatie.  

Het is geen makkelijke taak om specialisten als bijvoorbeeld debiteurenbeheerders en incassomedewerkers te werven en selecteren. Legiteam zet haar kennis van creditmanagement en human resources graag in om vacatures op de juiste manier in te vullen. Legiteam heeft een grote database met onder andere debiteurenbeheerders, incassospecialisten en leidinggevenden.

Effectief creditmanagement kan alleen uitgevoerd worden wanneer een rganisatie intern goed is ingericht. Soms is het nodig om dit bij te sturen, extern ingehuurde kennis en kunde kan dan zeer goed van pas komen. De medewerkers van Legiteam adviseren en ondersteunen opdrachtgevers om deze processen te optimaliseren.


» Ga naar de website van LegiteamAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap