U bent nu hier:  Home » Techniek » Orion Engineering

Orion Engineering


Naast techniek draait het bij Orion Engineering om mensen. Door middel van consultancy, engineering en detachering wordt uitdagende projecten gerealiseerd op het gebied van techniek. Ook biedt Orion zogenaamde 'ster'-jobs voor professionals van middelbaar tot universitair niveau.

Orion Engineering kan vergeleken worden met de Orion nevel. Ook de Orion Groep is een dynamische cluster waarin sterren zich, verbonden door de passie voor techniek, voortbewegen. Dit zijn zowel sterren op de werkvloer als sterren op kantoor. Bij hen staat de techniek centraal. En de Orion groep laat deze mensen op de juiste plek stralen omdat het bij techniek om mensen gaat.

Orion Engineering is actief op uiteenlopende vakgebieden, van (werktuig-)bouwkunde tot elektrotechniek, en embedded software tot installatietechniek. Daar blijft het niet. Orion is voortdurend bezig  om disciplines en kunde van haar krachten uit te breiden. Er worden dan ook maatoplossingen geboden voor elk technisch vraagstuk.

Orion Engineering gaat partnerships aan. Ook worden de kwaliteiten van technische professionals gekoppeld aan de wensen van opdrachtgevers. Er kan snel een goede match gemaakt worden doordat Orion in staat is om feilloos de werksfeer en de wensen van een opdrachtgever te peilen.

Orion Consultancy biedt opdrachtgevers ondersteuning en advies bedrijven bij gecompliceerde technische processen en vraagstukken. Door de intensieve persoonlijke begeleiding zijn medewerkers in staat om voortdurend te groeien in kennis en kunde.

DDA Engineering biedt consultancy mogelijkheden. De specialisatie ligt bij de elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installatietechniek en bouwkunde.


» Ga naar de website van Orion EngineeringAdvertenties

Techniekvacaturebank
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap