U bent nu hier:  Home » Techniek » Infraned

Infraned


Infraned, in juli 2012 overgenomen door SB&A Projecten, beschouwt het als missie kandidaten te werven en selecteren, vervolgens op te leiden en begeleiden, zodat zij voldoen aan de eisen van de opdrachtgevers. Dit alles op een manier waarbij arbeidscondities en voorwaarden vanzelfsprekend voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Hierbij wordt de nadruk gelegd op integriteit en innovatie. Vanaf dit moment zal SB&A Projecten ook SB&A Infraned als handelsnaam gebruiken.

SB&A Infraned is de specialist op het gebied van detachering en het opleiden van geselecteerd personeel voor de Infra Technische Branche. Dit gebeurt in samenwerking met de erkende partners en instanties.

SB&A Infraned levert personeel aan netwerkbedrijven en aannemers enerzijds, door middel van reguliere werving en selectie uit de beschikbare markt van vaklieden. Anderzijds levert zij maatoplossingen door middel van het samenstellen van innovatieve opleidingstrajecten. Dit laatste maakt een steeds groter wordend onderdeel uit van de bedrijfsactiviteiten omdat de beschikbare markt van vaklieden door vergrijzing flink aan het krimpen is. Omscholing en re-integratie vanuit andere beroepsgroepen zijn goede alternatieven om deze tekorten aan te vullen.


» Ga naar de website van InfranedAdvertenties

Techniekvacaturebank
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap