U bent nu hier:  Home » Techniek » Expectra engineering

Expectra engineering


Expectra engineering is specialist op het gebied van werving, selectie en projectmatige detachering van technische experts op MTS, HTS of academisch niveau. De specialisatie ligt bij de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek en werktuigbouwkunde.

"Voorkomen dat ontwikkeling stagneert" is de motivatie van alle Expectra engineering medewerkers. Aan de ene kant doen ze dit door bedrijven snel te voorzien van gekwalificeerd personeel. En aan de andere kant door technici continu van advies te voorzien met betrekking tot hun loopbaan.
Expectra wil graag gezien worden als het bureau waarmee men een langdruige relatie aan kan gaan.  

Het maakt bij Expectra engineering niet uit of het gaat om kleine organisaties die een enkele keer een beroep doen op de dienstverlening van Expectra of om grote organisaties die meerdere malen per jaar mensen nodig heeft. Expectra levert aan haar opdrachtgevers wat ze beloofd: de juiste technische specialisten.

Expectra engineering heeft opdrachtgevers die behoren tot advies- en ingenieursbureaus, bouw- en aannemingsbedrijven, productie- en installatiebedrijven en de centrale en decentrale overheid. Daarbij levert men diensten aan onder andere ASML, Gemeente Amsterdam, Van der Lande Industries, Fei company, Record Automatische Deuren, Philips Domestic Appliances, Lloyd's Register en het Ministerie van VROM.


» Ga naar de website van Expectra engineeringAdvertenties

Techniekvacaturebank
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap