U bent nu hier:  Home » Overig » Nova Uitzendbureau

Nova Uitzendbureau


nOva verzorgt als sinds 1995 de bemiddeling van, hoofdzakelijk hoogopgeleide, vluchtelingen.

nOva heeft als commercieel bedrijf een ideële doelstelling: Het tegengaan van vooroordelen over de kwaliteit en kennis van vluchtelingen. De gedachte hierachter is: 'wie in een commerciële omgeving niet voor kwaliteit staat, die overleeft het niet'. En deze aanpak werkt en nOva heeft dit zelf zonder financiële steun kunnen bewerkstelligen.

Naast de begeleiding verzorgt nOva ook de advisering aan haar opdrachtgevers op het gebied van consultancy bij minderheden. nOva advies verzorgt dit onderdeel voor haar opdrachtgevers. Dankzij dit complete pakket aan diensten is nOva zeer effectief in het plaatsen van vluchtelingen op de arbeidsmarkt.

Tevens geeft nOva trainingen voor het werken met en leiding geven aan multiculturele teams voor haar opdrachtgevers. Zij organiseert bovendien regelmatig symposia, bijeenkomsten en workshops.

Klanten van nOva zijn: IBM, Coca Cola, DP Finance, Belastingdienst, Philips, Arbeidsvoorziening, Getronics, NCDO, Libertel, Gemeente Amsterdam, NedCar, IISG, Gemeente Rotterdam, Ned Lloyd, Rijksgebouwendienst, Eurest Nederland, Sociale Verzekeringsbank, en vele andere organisaties.


» Ga naar de website van Nova UitzendbureauAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap