U bent nu hier:  Home » Landelijk uitzendbureau » Creyf's Uitzendbureau

Creyf's Uitzendbureau


Creyf''s Uitzendbureau heeft meer dan 35 jaar ervaring in huis. In 35 jaar heeft Creyf’s zich ontwikkeld tot een Europese, toonaangevende intermediair in arbeid. Steekwoorden hierbij zijn: meer inzet, meer gevoel voor de markt van de opdrachtgever, meer pro-activiteit en meer continuïteit.

Dit alles met één doel: Creyf’s wil de beste zijn in het bieden van oplossingen voor flexibele arbeid. En hiervan moeten opdrachtgevers profiteren. Zolang Creyf’s voor een opdrachtgever werkt hoeven zij zich alleen te richten op het eigen bedrijf.

Creyf’s Uitzendbureau treedt op als intermediair voor zowel tijdelijk als vast werk. Zij doen dit op zo’n manier dat opdrachtgevers zich volledig op hun eigen bedrijf kunnen richten en op deze manier veel tijd besparen.
Men zendt niet alleen vakbekwame en gemotiveerde mensen uit, maar detacheert ook nog eens professionals en zorgt voor de administratieve afhandeling rondom tijdelijk werk. Dit kan zij door payrolling of poolmanagement.

Indien gewenst kan Creyf’s een in-house service verzorgen. Dat wil zeggen dat een of meer intercedenten op locatie gaan werken. Met korte lijnen en dienstverlening op maat.


» Ga naar de website van Creyf's UitzendbureauAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap